Despre noi


Edmed.ro este un portal on-line de educaţie medicală iniţială şi continuă (EMC) care oferă metode noi şi moderne de învăţare, folosite cu succes la nivel internaţional. Acest portal a fost conceput, este editat şi administrat de Mediadomexpress S.R.L., o instituţie independentă cu experienţă în derularea de proiecte medicale (editare, cercetare) şi activă în domeniul de formare medicală (inclusiv la distanţă, on-line) care lucrează în colaborare cu experţi şi profesionişti, cu institutii, universitati, asociaţii şi ONG-uri din sănătate din ţară şi din străinătate. La realizarea acestui portal s-a beneficiat de sprijinul fundaţiei olandeze SOAZ/RACE care prin traning, cercetare şi consultanţă stimulează inovaţiile şi implementarea lor în sistemele de sănătate. Mediadomexpress a fost furnizor acreditat de activităţi non-formale de educaţie medicală continuă (EMC) de Colegiul Medicilor din România pâna la 31.12.2018. A fondat, dezvoltat, deţine, editează şi administrează platforma de educaţie medicală continua Edmed (www.edmed.ro), Revista Română de Medicina Familiei (www.revmedfam.ro) şi PALIAŢIA (www.paliatia.eu).


Sistemul de autoevaluare on-line a cunoştinţelor de anatomia şi fiziologia omului, de genetică şi ecologie umană se bazează pe parcurgerea unei succesiuni de probe de autoevaluare. El este simplu de utilizat şi afişează imediat rezultatul şi interpretarea lui. Ca urmare, stimulează acumularea de noi cunoştinţe şi formarea de noi capacitaţi de gândire.

Beneficiile educaţiei medicale continue on-line sunt din ce în ce mai apreciate de profesionişti din sănătate: cursuri disponibile 24 ore pe zi pe toata durata anului, într-o gamă largă şi variată de subiecte şi cost-eficiente, ce pot fi efectuate în ritm propriu.


În cursurile inter- şi multidisciplinare de educaţie medicală continuă oferite de edmed.ro informaţia este actualizată, diversă, în concordanţă cu standardele internaţionale şi usor de aplicat în practică. O parte dintre cursuri sunt acreditate de Colegiul Medicilor din România iar cei care le efectueză primesc credite EMC.

 

În biblioteca virtuală se află documente diverse, carţi şi reviste cu conţinut medical precum şi o lista cu Linkuri utile la cele mai accesate baze de date din medicină.

 

Vă invităm la studiu şi vă urăm succes .

Editor programe de educaţie medicală continuă (EMC) la Mediadomexpress S.R.L.

Dr. Marinela Olăroiu

twitter: @MarinelaOlaroiu

 

 

Parteneri

 

 

 

              

 

               

 

 

Ştiri

Conferința multidisciplinară de Oncologie în Practica Medicală - București, 24-26 martie 2022(21.02.2022)

SAMF şi Societăţile partenere organizează în perioada 24-26 martie 2022 Conferința Națională de Oncologie în...
...citiţi tot articolul

Biblioteca virtuală

Universitatea de Medicină și Farmacie “Carol Davila” din Bucureșt
UMF Cluj - Resurse online de probă
Revista Română de Medicina Familiei
ResearchGate: un site de social networking pentru oamenii de știință și cercetători
Tratat de îngrijiri paliative la domicliu
...vizitaţi biblioteca

Blog

Blogul unui medic cosmopolit...vizitaţi blogul


RevRomMedFam

Revista Română de Medicina Familiei...vizitaţi site-ul