Despre noi


Edmed.ro este un portal on-line de educaţie medicală iniţială şi continuă (EMC) care oferă metode noi şi moderne de învăţare, folosite cu succes la nivel internaţional. Acest portal este editat şi administrat de Media Dom Express S.R.L. o instituţie independentă cu experienţă în derularea de proiecte medicale (editare, cercetare) şi activă în domeniul de formare medicală (inclusiv la distanţă, on-line) care lucrează în colaborare cu experţi şi profesionişti, cu institutii, universitati, asociaţii şi ONG-uri din sănătate din ţară şi din străinătate. La realizarea acestui portal s-a beneficiat de sprijinul fundaţiei olandeze SOAZ/RACE care prin traning, cercetare şi consultanţă stimulează inovaţiile şi implementarea lor în sănătate.

Media Dom Express este furnizor de educaţie medicală continuă (EMC) acreditat de Colegiul Medicilor din România.

Sistemul de autoevaluare on-line a cunoştinţelor de anatomia şi fiziologia omului, de genetică şi ecologie umană se bazează pe parcurgerea unei succesiuni de probe de autoevaluare. El este simplu de utilizat şi afişează imediat rezultatul şi interpretarea lui. Ca urmare, stimulează acumularea de noi cunoştinţe şi formarea de noi capacitaţi de gândire.

Beneficiile educaţiei medicale continue on-line sunt din ce în ce mai apreciate de profesionişti din sănătate: cursuri disponibile 24 ore pe zi pe toata durata anului, într-o gamă largă şi variată de subiecte şi cost-eficiente, ce pot fi efectuate în ritm propriu.


În cursurile inter- şi multidisciplinare de educaţie medicală continuă oferite de edmed.ro informaţia este actualizată, diversă, în concordanţă cu standardele internaţionale şi usor de aplicat în practică. O parte dintre cursuri sunt acreditate de Colegiul Medicilor din România iar cei care le efectueză primesc credite EMC.

 

În biblioteca virtuală se află documente diverse, carţi şi reviste cu conţinut medical precum şi o lista cu Linkuri utile la cele mai accesate baze de date din medicină.

 

Vă invităm la studiu şi vă urăm succes .

Editor programe de educaţie medicală continuă (EMC) la Media Dom Express S.R.L.

Dr. Marinela Olăroiu

twitter: @MarinelaOlaroiu

 

 

Parteneri

 

 

 

                         

 

               

 

 

Ştiri

Administrarea antibioticelelor înainte de îndepărtarea protezelor ortopedice(01.11.2018)

Într-un articol publicat recent în JAMDA* autorii (Backes M et al.) au ajuns la concluzia că administrarea antibioticelor...
...citiţi tot articolul

Biblioteca virtuală

Revista Română de Medicina Familiei
Vademecum de spirometrie
Puncția pleurală
ResearchGate
ResearchGate: un site de social networking pentru oamenii de știință și cercetători
...vizitaţi biblioteca

Blog

Blogul unui medic cosmopolit...vizitaţi blogul


Site agreat CRM

Colegiul Medicilor din România...vizitaţi site-ul