Ultima săptămână în care-ți mai poți găsi un loc de muncă la Târgul Virtual Cariere în Alb 16.12.2014


Careers in White International cunoscut în România ca și Cariere în Alb anunță că duminică 21 decembrie este ultima zi în care personalul medical din întreaga lume își poate găsi jobul dorit prin intermediul târgului virtual.  

 

Ofertele salariale de top rămân cele pentru doctori și asistenți medicali. Astfel, un doctor poate primi până la 150.000€ brut pe an, în funcție de țara unde aplică, specializarea medicală și nivelul de experiență, iar un asistent medical se poate aștepta la oferte de până la 44.000€ brut pe an.  

Numărul țărilor în care personalul medical poate să aplice este și el foarte mare. Începând de la oferte din nordul Europei: Danemarca, Norvegia, Suedia, până la vestul și centrul Europei: Anglia, Irlanda, Germania, Austria, Elveția, Franța, și chiar și în Orientul Mijlociu în Arabia Saudită, Dubai și Abu Dhabi. 

 

”Am creat această platformă ca să facilităm experiența unui târg de cariere real. Candidații pot accesa direct compania recrutoare dorită și au posibilitatea de a comunica cu aceștia în timp real prin intermediul Chat-ului care este încorporat în platformă. Pe lângă asta, aceștia pot vedea informații legate de firma recrutoare cât și secvențe video despre aceștia pentru a le dovedi cât de încredere este postul pe care aceștia îl oferă.” declară Bogdan Covaliu, Manager General. 

 

Avantajele pe care platforma le oferă sunt multe. Candidații pot economisi timp prin rapiditatea platformei și în timp ce își caută job-ul perfect, aceștia au siguranța datelor personale. Cu ajutorul unei conexiuni la internet, participanții târgului pot purta conversații private cu recrutorii în totală confidențialitate și confort iar aceste avantaje au ajutat deja peste 3000 de candidați să își găsească locul de muncă visat.   

Unele companii de recrutare oferă chiar și ajutor în a găsi loc de muncă pentru soț/soție, în cazul în care se solicită aceasta, sau a unei anumite școli pentru copii. De asemenea, în funcție de țara solicitată, există posibilitatea de a se oferi cursuri de limbă pentru întreaga familie. 

 

Parteneri media ai evenimentului: Bestjobs, Pagina Medicală, Pagina Farmaciștilor, Pharma Business, Ziarul MF, Explore Medicine TV, Medipedia, eMedic.ro, Blog de Mediciniști, Medical Manager, Dentistul.info, Televiziunea Medicală, WorkStickers, Career Jet, Kvarner News, Părinți Clujeni, Părinți România.

 

Mai multe detalii pot fi găsite pe site-ul oficial al evenimentului.  

Careers in White International – www.careersinwhite.com/VirtualFairs.aspx – contact@careersinwhite.com  

 

Contact:

Lacramioara Timofciuc Marketing Manager Str. Dr. Louis Pasteur, nr. 48 400349, Cluj-Napoca, România

lacra@careersinwhite.com

www.careersinwhite.comŞtiri

Măsurarea glicemiei prin scanare (02.12.2018)

Potrivit statisticilor, în jur de 382 milioane de persoane, dintre care 56 de milioane în Europa, suferă de diabet zaharat....
...citiţi tot articolul

Biblioteca virtuală

UMF Cluj - Resurse online de probă
Revista Română de Medicina Familiei
Vademecum de spirometrie
Puncția pleurală
ResearchGate
...vizitaţi biblioteca

Blog

Blogul unui medic cosmopolit...vizitaţi blogul


Site agreat CRM

Colegiul Medicilor din România...vizitaţi site-ul