Cel mai mare Târg Virtual din Europa în domeniul medical 10.12.2014


Decembrie 2014: Careers in White International anunță startul celei de-a 5-a ediție a Târgului Virtual internațional de locuri de muncă. Careers in White International este cunoscut în România sub denumirea Cariere în Alb. După o serie de 23 de evenimente în Spania, Portugalia, Croația, Ungaria, România, Grecia și Bulgaria, ediția de toamnă 2014 a evenimentelor Cariere în Alb culminează cu cel mai mare eveniment. 

 

Cel mai mare și mai accesibil eveniment de recrutare a început pe 1 decembrie. Evenimentul oferă timp de 3 săptămâni oportunități pentru personalul medical în căutare de locuri de muncă în țară sau străinătate. La fel ca la un târg fizic, în cadrul Târgului Virtual companiile își pregătesc un stand în care afișează informații generale: prezentări și descrieri ale activității lor, locuri de muncă, contact, website și video. 

 

Candidații pot accesa site-ul pe computer, tabletă sau telefon mobil, în mod confortabil, de oriunde. Candidații pot discuta privat sau public cu recrutorii despre ce presupune procesul de relocare și pot afla cum să aplice la locuri de muncă. Cei în căutare de locuri de muncă pot crea, posta CV-uri direct pe site și pot vizita stand-urile virtuale ale companiilor pentru mai multe informații despre job-urilor disponibile, angajatori, locații și beneficii. 

 

Aceste servicii vor fi disponibile 24 ore pe zi, șapte zile pe săptămână, între 1 și 21 decembrie. Târgul de job-uri medical este deschis și gratuit pentru public.  

Expozanți internaționali sunt în căutare de profesioniști în toate domeniile medicale: doctori rezidenți și specialiști, asistenți medicali, studenți la medicină, medici stomatologi, fizio-kineto-terapeuți, moașe, farmaciști, cercetători și personal auxiliar. 

 

“Târgul Virtual crește gradual în mărime și eficiență pe piața de recrutare actuală a personalului medical. Este metoda perfecta pentru a completa și sublinia activitatea Cariere în Alb începută în 2009”, declară Bogdan Covaliu, Manager General. “Sperăm ca răspunsul să fie unul pozitiv. Târgul Virtual dă o nouă șansă persoanelor care nu au reușit să participe sau nu au găsit ceea ce căutau în cadrul târgurilor tradiționale. Ei o pot realiza în timpul lor liber, oricând și oriunde au acces la un calculator conectat la internet. În plus, ei vor putea alege din mai multe job-uri și angajatori posibili.” 

Careers in White International (Cariere în Alb) este o platformă destinată întâlnirii personalului medical în căutarea unui loc de muncă cu potențiali angajatori din domeniul sănătății. Posturile vacante sunt pentru toate specialitățile medicale și pornesc de la salarii de 2 500 de euro pentru asistenți și medici rezidenți și ajung la peste 4000 de euro pentru medici specialiști, incluzând cursuri de limbi străine și consiliere în cariera medicală, în sisteme medicale variate, pentru toate domeniile.   

 

Parteneri media ai evenimentului: Bestjobs, Pagina Medicală, Pagina Farmaciștilor, Pharma Business, Ziarul MF, Explore Medicine TV, Medipedia, eMedic.ro, Blog de Mediciniști, Medical Manager, Dentistul.info, Televiziunea Medicală, WorkStickers, Career Jet, Părinți Clujeni, Părinți România.  

 

Mai multe detalii: http://www.careersinwhite.com/VirtualFairs.aspx



Ştiri

Conferința multidisciplinară de Oncologie în Practica Medicală - București, 24-26 martie 2022(21.02.2022)

SAMF şi Societăţile partenere organizează în perioada 24-26 martie 2022 Conferința Națională de Oncologie în...
...citiţi tot articolul

Biblioteca virtuală

Universitatea de Medicină și Farmacie “Carol Davila” din Bucureșt
UMF Cluj - Resurse online de probă
Revista Română de Medicina Familiei
ResearchGate: un site de social networking pentru oamenii de știință și cercetători
Tratat de îngrijiri paliative la domicliu
...vizitaţi biblioteca

Blog

Blogul unui medic cosmopolit



...vizitaţi blogul


RevRomMedFam

Revista Română de Medicina Familiei



...vizitaţi site-ul